Tulosta

Yleiskoneet

Yleiskoneet

Ankarsrum Original Assistent yleiskone on jo elävä legenda.

Koneita on valmistettu 70-luvulta lähtien parhaista materiaaleista kestävyyttä ja käytettävyyttä maksimoiden. Vuosien saatossa aktiivinen kehitystyö on saattanut koneen nykyiseen asuunsa. Tehokkuuden, kattavan lisälaitteiden määrän ja verrattoman käytettävyytensä ansiosta Assistent on monien mielestä maailman paras keittiön yleiskone. Paras kone sinulle, oletpa sitten kotikokki tai ruoanvalmistuksen ammattilainen!

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
Tuotenro: 930900100

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230B erittäin monipuolisesti varusteltuna: 7 litran teräskulho, Taikinakoukku, Taikinarulla, -veitsi ja kaavin, 3,5 litran muovikulho, Kaksoisvatkain, vaahdotus- ja murovispilät, Lihamylly , 4 reikälevyä, Makkarasuppilo, Marja- ja hedelmäpuserrin,  Raastin, 4 pastalevyä, Pikkuleipäpursotin, Sitruspuserrin ja Tehosekoitin. Väri: Mattamusta. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900114

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230BC erittäin monipuolisesti varusteltuna: 7 litran teräskulho, Taikinakoukku, Taikinarulla, -veitsi ja kaavin, 3,5 litran muovikulho, Kaksoisvatkain, vaahdotus- ja murovispilät, Lihamylly , 4 reikälevyä, Makkarasuppilo, Marja- ja hedelmäpuserrin,  Raastin, 4 pastalevyä, Pikkuleipäpursotin, Sitruspuserrin ja Tehosekoitin. Väri: Mattamusta. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900103

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230C erittäin monipuolisesti varusteltuna: 7 litran teräskulho, Taikinakoukku, Taikinarulla, -veitsi ja kaavin, 3,5 litran muovikulho, Kaksoisvatkain, vaahdotus- ja murovispilät, Lihamylly , 4 reikälevyä, Makkarasuppilo, Marja- ja hedelmäpuserrin,  Raastin, 4 pastalevyä, Pikkuleipäpursotin, Sitruspuserrin ja Tehosekoitin. Väri: Kerma. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900101

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230MW erittäin monipuolisesti varusteltuna: 7 litran teräskulho, Taikinakoukku, Taikinarulla, -veitsi ja kaavin, 3,5 litran muovikulho, Kaksoisvatkain, vaahdotus- ja murovispilät, Lihamylly , 4 reikälevyä, Makkarasuppilo, Marja- ja hedelmäpuserrin,  Raastin, 4 pastalevyä, Pikkuleipäpursotin, Sitruspuserrin ja Tehosekoitin. Väri: Mineraalivalkoinen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900108

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230PO. erittäin monipuolisesti varusteltuna: 7 litran teräskulho, Taikinakoukku, Taikinarulla, -veitsi ja kaavin, 3,5 litran muovikulho, Kaksoisvatkain, vaahdotus- ja murovispilät, Lihamylly , 4 reikälevyä, Makkarasuppilo, Marja- ja hedelmäpuserrin,  Raastin, 4 pastalevyä, Pikkuleipäpursotin, Sitruspuserrin ja Tehosekoitin. Väri: Pure Orange. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900102

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230R erittäin monipuolisesti varusteltuna: 7 litran teräskulho, Taikinakoukku, Taikinarulla, -veitsi ja kaavin, 3,5 litran muovikulho, Kaksoisvatkain, vaahdotus- ja murovispilät, Lihamylly , 4 reikälevyä, Makkarasuppilo, Marja- ja hedelmäpuserrin,  Raastin, 4 pastalevyä, Pikkuleipäpursotin, Sitruspuserrin ja Tehosekoitin. Väri: Punainen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900110

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230CL erittäin monipuolisesti varusteltuna: 7 litran teräskulho, Taikinakoukku, Taikinarulla, -veitsi ja kaavin, 3,5 litran muovikulho, Kaksoisvatkain, vaahdotus- ja murovispilät, Lihamylly , 4 reikälevyä, Makkarasuppilo, Marja- ja hedelmäpuserrin,  Raastin, 4 pastalevyä, Pikkuleipäpursotin, Sitruspuserrin ja Tehosekoitin. Väri: Mattamusta. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900113

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230RB. Väri: tumman sininen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900086

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230PB. Väri: Kerma. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900080

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230B. Väri: Mattamusta. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 5 vuotta.

Tuotenro: 930900087

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230BC. Väri: Musta kromi. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 5 vuotta.

Tuotenro: 930900089

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230PO. Väri: oranssi. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900085

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230R. Väri: Punainen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 5 vuotta.

Tuotenro: 930900088

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230RB. Väri: tumman sininen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900109

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230CL. Erittäin monipuolisesti varusteltuna: 7 litran teräskulho, Taikinakoukku, Taikinarulla, -veitsi ja kaavin, 3,5 litran muovikulho, Kaksoisvatkain, vaahdotus- ja murovispilät, Lihamylly , 4 reikälevyä, Makkarasuppilo, Marja- ja hedelmäpuserrin,  Raastin, 4 pastalevyä, Pikkuleipäpursotin, Sitruspuserrin ja Tehosekoitin. Väri: Kerma. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

Tuotenro: 930900081

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230MW. Väri: mineraalivalkoinen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm. lihamyllyn kanssa. Takuu 5 vuotta.

Tuotenro: 930900114 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230B. Väri: Musta kromi. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja.

Tuotenro: 930900100 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230B. Väri: Mattamusta. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja.

Tuotenro: 930900103 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230C. Väri: Kerma. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja.

Tuotenro: 930900101 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230MW. Väri: Valkoinen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja.

Tuotenro: 930900108 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230PO. Väri: Oranssi. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja.

Tuotenro: 930900102 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230R. Väri: Punainen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja.

Tuotenro: 930900110 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230CL. Väri: Vaalea kerma. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja.

Tuotenro: 930900113 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230RB. Väri: Tumman sininen. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja.

Tuotenro: 2301222 Total

Total-tuotepaketti sisältää kattavasti Ankarsrum lisävarusteet!

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230SB. Väri: keltainen Sunbeam Yellow. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin.

Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 40-luvulta lähtien.

Tuotenro: 2301222

Ammattitasoinen keittiön yleiskone Ankarsrum Original AKM6230SB. Väri: Keltainen, Sunbeam Yellow. Saatavana myös monta muuta värivaihtoehtoa. 1500W tehokas moottori on erittäin voimakas ja hiljainen; voit tehdä kerralla 5 kiloa taikinaa! Nopeudensäädin ja ajastin. Tämä monitoimikone jatkaa Electrolux Assistent -koneen menestystä jo 1930-luvulta lähtien. Kyseessä on lähes ikiliikkuja, johon on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita.

Yhteensopiva Ankarsrum ja Electrolux Assistent monitoimikoneiden lisävarusteiden, mm lihamyllyn kanssa. Takuu 7 vuotta.

*
Sisältää ALV 24%